Janneke Plas

Van jongs af ben ik al geboeid door verhalen. Met het vertellen van verhalen geven wij uitdrukking aan wat we binnen in ons beleven. Elk mens heeft zijn eigen unieke verhaal. Verhalen van vroeger en van nu, van vreugde en verdriet…
Vanuit deze passie ben ik eerst 10 jaar werkzaam geweest voor de klas binnen het basisonderwijs.

De liefde en nieuwsgierigheid naar het verhaal achter de mens vormde voor mij aanleiding om de opleiding voor psychosociaal therapie te gaan volgen. In mijn afstuderen heb ik me gericht op narratieve therapie; een prachtige methode om de ander “op verhaal” te laten komen, letterlijk en figuurlijk.

Graag zoek ik samen met jou naar de verhaallijnen in je leven die je blokkeren of juist jouw kracht zijn. Dat is soms pijnlijk, maar vaak ook een spannende en mooie ontdekkingstocht. Zodat jouw verhalen in balans komen en je in vrijheid kunt zijn zoals je bedoeld bent.

Ik ben ervan overtuigd dat God het hart kan genezen en in beweging kan zetten. Vanuit deze overtuiging wil ik als therapeut mensen ondersteunen en richting geven. Mensen die het contact met hun hart (gedeeltelijk) zijn kwijtgeraakt ondersteunen de weg naar Thuis terug te vinden. Zodat zij weer dichtbij hun hart gaan leven en daarmee ook dichter bij God.