Je bent ergens in vastgelopen, het leven is een onprettige survival geworden en nu ben je op zoek naar iemand die een stuk met je mee kan lopen.

Ik ga graag samen met jou op zoek naar de verhaallijnen in je leven die je blokkeren of juist jouw kracht zijn.
Dat is soms pijnlijk, maar vaak ook een spannende en mooie ontdekkingstocht, zodat jouw verhalen in balans komen en je in vrijheid kunt zijn zoals je bedoeld bent.


Stap 1 – Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om duidelijk te krijgen wat jouw vraag is en wat ik heb te bieden gaan we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Zo kunnen we kijken of jij een klik hebt en  we met jouw vraag samen aan de slag kunnen


Stap 2 – Het proces

Therapie is samenwerken: samenwerken aan jouw uitdagingen. Jij staat centraal, samen kijken wij naar jouw verhaal en vragen.

Nadat we scherp hebben wat jouw hulpvraag is plannen daar we eerst 5 sessies voor. We gaan op ontdekkingstocht en ik zet daarin verschillende gereedschappen in:
Transactionele Analyse, enneagram, narratieve methode, Gestalttherapie en cognitieve therapie. In deze therapievormen komen zowel het hier en nu als het verleden aan bod. Ingesleten patronen en denkwijzen worden bewust gemaakt zodat je de vrijheid hebt nieuwe keuzes te maken.

We evalueren elke 5e sessie hoe het gaat ten opzichte van de doelen die je had gesteld om zo te kijken of en hoe je verder wil.


Stap 3 – Worden wie je bent

Wanneer duidelijk wordt dat jij je doelen hebt gehaald of zó op weg bent dat je dat alleen verder kunt, ronden we het proces af en nemen we afscheid. Je kunt dan te allen tijde nog weer eens terug komen wanneer je daar behoefte aan hebt.

TARIEVEN

Voor het kennismakingsgesprek breng ik geen kosten in rekening.
Voor elk gesprek daarna reken ik 77,50 € per uur.

Vergoeding
Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor therapie geheel of gedeeltelijk. Dat doen ze op basis van het feit dat Loods23 is aangesloten bij:

Voor de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) kunt u in het geval van een klacht deze doorgeven op de volgende site: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

Ik houdt me aan de meldcode voor huiselijk geweld.

Ook houd ik mij aan de AVG richtlijnen